PRIVATLIVSPOLITIK FOR APPEN MINHAVE


Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Min Have I/S, CVR 44478072, Ronæsskovvej 11, 5580 Nørre Aaby, som dataansvarlig, indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du bruger vores app, herunder de services og funktioner, som vi tilbyder.


Oplysninger, der indsamles ved brug af appen, henholdsvis uden og med profil-login:

Brug af appen uden profil-login

  • Ingen


Når du bruger appen med profil-login, behandler vi følgende personoplysninger for at kunne oprette og administrere din brugerprofil:

  • Betalings- og kortoplysninger
  • Kontaktoplysninger, herunder navn, e-mail adresse og telefonnummer
  • Brugeroplysninger, herunder brugernavn og password (brugernavnet er din e-mailadresse)
  • Device-id


Formål med behandling af personoplysninger

  • Oprettelse af brugerprofil
  • Gennemførelse af køb af produkter og services foretaget via appen
  • Levering af funktioner og services, der stilles til rådighed i appen
  • Kundeadministration, herunder fakturering
  • Dialog med dig ifm. svar på spørgsmål om appen
  • Markedsføring af produkter og tjenesteydelser


Vi vil typisk behandle følgende almindelige oplysninger: navn, e-mail, telefonnummer.

Vores hjemmel til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.


Vi sletter vores kommunikation med dig, når det står klart, om du ønsker vores ydelser eller ej.


Skulle der i et særligt tilfælde opstå et behov for at opbevare dine personoplysninger i længere tid, så vil vi gøre det.


Kunder

Vi har behov for at kommunikere med vores kunder, så vi sikrer os, at ydelsen leveres korrekt. Herigennem kan vi behandle oplysninger om navn, e-mail adresse, ydelser, betalingsinformationer og lignende.


Hjemlen til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra b.


Når ydelsen er leveret og eventuelle udestående er afsluttede, så vil vi umiddelbart herefter slette personoplysningerne.


Databehandlere

Få kan klare alt selv, og det samme gælder os. Vi har derfor samarbejdspartnere, samt benytter os af leverandører, hvoraf nogle kan være databehandlere.


Det kan fx være leverandører, som leverer rådgivning, it-hosting eller markedsføring.


Det er vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger behandles ordentligt. Derfor stiller vi høje krav til vores samarbejdspartnere, og vores partnere skal garantere, at dine personoplysninger er beskyttet.


Vi indgår derfor aftaler herom med virksomheder (databehandlere), der håndterer personoplysninger på vores vegne for at højne sikkerheden af dine personoplysninger.


Videregivelse af personoplysninger

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand.


Cookies

Vi anvender cookies i vores app.


Spørgsmål og klage

Hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik, eller hvis du ønsker at klage over den måde, vi behandler dine personoplysninger på, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@minhave.com.


Du kan også indgive en klage til:
Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Telefon 33 19 32 00

E-mail dt@datatilsynet.dk


Vi forbeholder os ret til ændringer af denne persondatapolitik fra tid til anden. Vi ændringer vil datoen herunder blive ændret.


Opdateret Marts 2024
Version 1.0